WhatsApp App
met
ons!
Bel direct 06 4625 5422 Offerte aanvragen
✓ Kwaliteit gegarandeerd✓ Volledige service✓ Duurzame constructies✓ Expert vochtwering✓ Maatwerk oplossingen✓ 30 jaar garantie
Facebook

Vochtprobleem kelder

Water in de kelder

Zomer: lekker warm, lekker droog! Niks aan de hand in de kelder of het souterrain. Maar dan is er opeens zo'n dag dat de regen met bakken uit de hemel komt en dan kan het zomaar gebeuren dat de boel ineens onder water staat. Hoge grondwaterstand, vloer en/of muren niet waterdicht: BINGO! Da's even schrikken.


HELP! Een vochtprobleem

Niet alleen is dat water moeilijk te verwijderen, maar ook wil je dat niet nog eens meemaken. Hoe vaker het gebeurt, hoe meer schade aan de spullen in je kelder of souterrain, en hoe meer kans op schimmel. Naar en ongezond! Snelle actie is dus gewenst en dan komen wij in beeld. Want bij Holland Kelderbouw weten we wel raad met zo'n vochtprobleem. Oude kelders kennen voor ons geen geheimen, dus we sporen het probleem op én we lossen het voor je op. Lukt altijd. Beloofd!


"Hoe gaat u dat oplossen, kelderman?"

Nou kijk, daar zijn een aantal methodes voor, afhankelijk van de situatie. Wij kunnen vloeren en muren injecteren tegen optrekkend vocht en cementlagen repareren of vernieuwen. Is er al schade, zoals betonrot? Ook dat repareren we. Of zie je het helemaal niet meer zitten met die oude, vochtige ruimte? Denk dan eens aan een complete kelderrenovatie. Doen we ook. Een zo goed als nieuwe kelder of souterrain, geheel naar wens en perfect waterdicht. Garantie? 30 jaar!


Tip

Zie je vochtplekken op de vloer of muren van je kelder? Wacht niet langer! Laat ons een inspectie doen en de kelder waterdicht maken vóór je echt met je voeten in het water staat.