WhatsApp App
met
ons!
Bel direct 06 4625 5422 Offerte aanvragen
✓ Kwaliteit gegarandeerd✓ Volledige service✓ Duurzame constructies✓ Expert vochtwering✓ Maatwerk oplossingen✓ 30 jaar garantie
Facebook

Nieuwe kelder

Ruimte tekort

Het is herfst en jawel hoor, het regent en het wordt kouder. Tuinmeubels moeten naar binnen als je er een beetje zuinig op bent, niet meer lekker buiten zwemmen, geen drankje meer op het terras, geen workmate op de stoep om te klussen. Als je dan wat kleiner behuisd bent, kom je al gauw ruimte tekort.


Het ideale alternatief

Maar wát als je nu eens een flinke opslagruimte had en/of gewoon door kon gaan met klussen, zwemmen en relaxen op een sfeervolle plek? En dat alles zonder last te hebben van het herfstige weer, om nog maar niet te denken aan de winter. Daar hebben wij de ideale oplossing voor: een nieuwe kelder. En dan moet je niet denken aan een muffe betonnen ruimte, maar aan een modern en fris afgewerkte uitbreiding van je huis. Ondergronds, dat wel.


Kan dat zomaar, zo'n nieuwe kelder?

Ja, dat kan. Onze kelderbouwers hebben hebben een schat aan ervaring met nieuwbouw-kelders. We gaan met de klant rond de tafel om de wensen te bespreken. Zwembad, sauna, bar, bios of hobbyruimte in de kelder? Slaapkamer of opslag? Of een combi van een en ander? Alles kan. Uiteraard inclusief waterleiding en elektra, isolatie, stucwerk, schilderwerk etc. Tja, ondergronds... Wil je daglicht en frisse lucht? Ook dát kan, met 'koekoeken'. Maar eerst de grond in. En dan zie je jouw nieuwe kelder groeien onder onze handen. Mooi vak, kelderbouw!


Tip

Wacht niet langer als je ruimte tekortkomt en kies voor een kelder. Je verliest geen buitenruimte en een nieuwe kelder vergroot niet alleen je leefruimte, maar ook het woon- en werkplezier. Het kost natuurlijk wat, maar dan héb je ook wat!