WhatsApp App
met
ons!
Bel direct 06 4625 5422 Offerte aanvragen
✓ Kwaliteit gegarandeerd✓ Volledige service✓ Duurzame constructies✓ Expert vochtwering✓ Maatwerk oplossingen✓ 30 jaar garantie
Facebook

Onderkelderen fase 3

Koel in de kelder

Na een te koude lente is het wel heel snel heet geworden. Maar ons kelderbouwers hoor je niet klagen. Wij werken veel onder de grond, waar het koeler is. En werken doen we! Dit verhaal gaat gewoon door waar we vorige keer gestopt zijn. Als de ruwbouw van een kelder klaar is...


Dan afwerken, die kelder!

Ja, zo'n ruwbouwkelder... Er is al veel werk verzet, maar mooi is anders. De meeste klanten willen dan toch ook wanden, plafond en vloer netjes afgewerkt hebben, zelfs als de kelder alleen als opslagruimte bedoeld is. Maar vooral als de kelder een uitbreiding van de woon- of werkruimte is. De wanden van beton of ruw metselwerk kunnen gestuukt worden. Daarmee bepaal je de sfeer in de kelder: eenvoudig glad stucwerk (overschilderbaar), sierstucwerk met reliëf, stoere betonlook... Keus genoeg in materialen en kleuren, uitgevoerd door een vakman. 


De timmerende kelderbouwer

Ook timmerwerk is een onderdeel van kelderbouw. Zoals een houten plafond, dat gelijktijdig de vloer van de begane grond is. Stalen draagbalken kunnen netjes afgetimmerd worden én wat dacht je van een trap naar de kelder, ook handig! In een grote kelder die uit meerdere ruimtes bestaat, wil je misschien kozijnen en deuren. Zo kunnen we wel even doorgaan: elke kelder is anders. Nou nog even over de vloer. Vloerverwarming is soms al aangebracht onder het beton (planning, weet je nog?), maar een mooie dekvloer maakt het echt áf. Kelder klaar, wij door naar de volgende!


Tip

De afwerking van de kelder doen wij niet altijd zelf. Maar wij hebben wél een vertrouwd netwerk van vakmensen die gegarandeerd goed werk leveren. Graag nemen wij jouw wensen voor de afwerking van je nieuwe kelder mee in de planning.